Contact


Om de kwaliteit van onze behandelingen te verzekeren, kunnen wij jouw oproepen niet altijd beantwoorden. Laat je naam, reden van contact en gsm-nummer achter op onze voicemail.
Wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Dringende boodschap? Zend een sms-bericht of e-mail. Een afspraak maken gebeurt via onze online agenda

MAAK EEN AFSPRAAK
Image

Roeselarestraat 4,
8560 Wevelgem
(Ingang en parking via Nieuwe Markt)

Margot: 0478 32 47 61
E-mail: info@praktijk-kore.be

Louis: 0471 33 91 40
E-mail: louis@praktijk-kore.be

Kan je niet aanwezig zijn?

Als je toch verhinderd bent voor je afspraak, vragen we om minstens 24 uur op voorhand telefonisch te verwittigen. Zo niet behouden we ons het recht de voor jou gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Praktisch


Betaling

Na je behandeling betaal je idealiter onmiddellijk met Payconiq of bancontact. Is dit niet mogelijk? Kunnen andere opties besproken worden. Osteopathische behandelingen zijn steeds onmiddellijk te betalen.

Korte behandelingen worden afgerekend tijdens of na de laatste sessie (de 9e of 18e beurt). Het getuigschrift wordt zo snel als mogelijk aan jou bezorgd. Gaat het om een langere revalidatie, dan reken je af na 10 of 15 beurten. Na betaling krijg je jouw getuigschrift mee voor het ziekenfonds. Na betaling krijg je jouw getuigschrift mee voor het ziekenfonds.

Sinds 1 juli 2022 is KORE gedeconventioneerd. Personen met een verhoogde tegemoetkoming blijven het conventietarief betalen. Vermeld duidelijk wanneer je hiervoor in aanmerking komt. KORE hecht veel belang aan een open en eerlijke communicatie. Spreek je therapeut aan als je vragen hebt over onze tarieven.

Wat neem je mee naar de eerste behandeling?

- Je identiteitskaart
- Je voorschrift ( eerste kinesessie)
- Je medische beeldvorming (resultaten van onderzoeken, scans, operatieverslag, medicatie, …)
- Aangepaste kledij

Tarieven voor verstrekkingen kinesitherapie per 1 juli 2023

(VT= Verhoogde Tegemoetkoming)
Image

Tarieven voor verstrekkingen osteopathie per 1 juli 2023

Image