Over Kore

KORE staat voor kinesitherapie, osteopathie, revalidatie en energie. Want door een vlot herstel en een goed functionerend lichaam, heb jij meer comfort en meer energie. En wij ook. Wij zijn Margot en Louis.

We stellen ons graag even voor.

Image
Image

Margot Vanacker

Zaakvoerder - osteopaat - kinesitherapeut

Ik ben Margot, zaakvoerder, kinesitherapeut en osteopaat bij KORE. Ik ben 28 jaar en geboren en getogen in Wevelgem. Al van kleins af aan wist ik dat ik mensen wilde helpen en beter maken. Ik wilde een job waarin mijn sociale skills van pas kwamen en waarbij ik een band kon opbouwen met mijn patiënten. Ik richtte mijn pijlen dan ook helemaal op kinesitherapie en osteopathie, en het is ondertussen duidelijk dat dit mijn roeping is. Ik kom elke dag met ongelofelijk veel plezier werken en ben blij dat ik samen met de patiënt actief kan werken aan zijn gezondheid. Wanneer mensen door een fysiek of mentaal moeilijke periode gaan, ben ik soms een lichtpuntje dat hoop biedt. Dat geeft me ongelooflijk veel voldoening.

Ik studeerde in 2017 af als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Tijdens de laatste 2 jaren van mijn opleiding specialiseerde ik mij in musculoskeletale aandoeningen en sport. Na mijn opleiding ging ik aan de slag in 2 praktijken waar ik de knepen van het vak leerde, maar al snel voelde ik dat ik mij nog verder wilde verdiepen in het menselijk lichaam. De opleiding osteopathie was hier ideaal voor. In mei 2022 rondde ik de 5-jarige basisopleiding af. Ondertussen werk ik als assistentaan de Osteopathy Academy van FICO waar ik studenten begeleid tijdens hun praktijklessen en vanaf oktober 2023 zal ik er ook 2 vakken doceren.

Vrije tijd

Ik ben een echte levensgenieter: buiten vertoeven met vrienden of mijn familie, mijn zus achterna reizen op haar verre avonturen of alleen op reis gaan, lekker eten of iets gaan drinken met mate(n). Daar geniet ik het meest van. Je vindt me trouwens ook elke dinsdagavond en tijdens matchdagen aan het voetbalveld van SV Wevelgem City. Daar engageer ik mij al sinds 2014 als medische staff voor de spelers, zowel preventief om spelers blessurevrij te houden of bij revalidatie. Al hoeft het niet altijd zo actief te zijn. Ik geniet ook van een rustige avond met een goed boek of een ontspannende serie in de zetel bij mijn hond en kat of van een rustgevende yogasessie.
MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEHANDELING
Image

Louis Spiessens

Kinesist

Ik ben Louis, afkomstig uit Bavikhove.

Sinds juli 2022 werk ik bij Margot in de praktijk. Omdat ik graag onder de mensen kom en zelf zeer geïnteresseerd ben in sport, is kinesitherapie de ideale combinatie. Daarom studeerde ik in 2022 af als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de UGent. Meteen daarna volgde ik een bijkomende opleiding manuele therapie en dry needling.

Mensen helpen met hun klachten en hun progressie zien, daar doe ik het voor. Ik combineer mijn werk ook graag met een goed gesprek of een grapje tussendoor. Dat bevordert de sfeer en het herstel van de patiënt.

Vrije tijd

Tijdens mijn vrije tijd padel en voetbal ik, maar ik maak ook graag tijd voor een gezellige avond met vrienden. Wist je trouwens dat als ik geen kinesist geworden was, ik graag F-16 piloot bij defensie was geweest?
MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEHANDELING